13 juin 2020
Tiramisu met aardbei en speculoos
Ingrediënten voor 4 personen :
250 gr mascarpone
2 eierdooiers
1 eiwit
30 gr suiker
een snufje zout
enkele aardbeien gesneden in kleine stukjes
enkele gemixte speculooskoekjes
Bereiding :
Scheid de eiwitten en dooiers in 2 aparte kommen. Mix de eierdooiers met de suiker tot een witte massa en mix de mascarpone erdoor. Klop het eiwit stijf met een snufje zout en meng het voorzichtig door de mascarponecrème. Doe de crème in een spuitzak en vul de bodem van de verrines. Doe er een laagje aardbei op, daarna terug crème, een laagje speculoos… doe zo verder tot de verrines gevuld zijn en eindig met een laagje crème. Plaats de verrines voor minstens 2 uur in de koelkast vooraleer op te dienen.
Smakelijk !
Publicité
Publicité
Commentaires