750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Mijn Algerijnse keuken
13 juin 2020

Tiramisu met aardbei en speculoos

IMG_8503

IMG_8454

Ingrediënten voor 4 personen :

250 gr mascarpone

2 eierdooiers

1 eiwit

30 gr suiker

een snufje zout

enkele aardbeien gesneden in kleine stukjes

enkele gemixte speculooskoekjes

IMG_8511

IMG_8476

Bereiding :

Scheid de eiwitten en dooiers in 2 aparte kommen. Mix de eierdooiers met de suiker tot een witte massa en mix de mascarpone erdoor. Klop het eiwit stijf met een snufje zout en meng het voorzichtig door de mascarponecrème. Doe de crème in een spuitzak en vul de bodem van de verrines. Doe er een laagje aardbei op, daarna terug crème, een laagje speculoos… doe zo verder tot de verrines gevuld zijn en eindig met een laagje crème. Plaats de verrines voor minstens 2 uur in de koelkast vooraleer op te dienen.

IMG_8462

IMG_8540

Smakelijk !

Publicité
Publicité
Commentaires
Mijn Algerijnse keuken
Publicité
Archives
Publicité