750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Mijn Algerijnse keuken
7 août 2020

Aardbeitiramisu

IMG_9363

IMG_9384-

Ingrediënten voor een grote schaal :

70 gr suiker

500 gr aardbeien

3 eigelen

2 zakjes vanillesuiker

250 gr mascarpone

1 doos boudoirs (lange vingers)

IMG_9352

Sans titre-1 

Bereiding :

Mix 300 gr aardbeien met 40 gr suiker. Houd de rest van de aardbeien voor de decoratie.

Mix de eigelen met 30 gr suiker en de 2 zakjes vanillesuiker. Voeg de mascarpone toe en mix tot een gladde crème.

Neem een grote schaal en bedek de bodem met een fijne laag crème. Leg een laag lange vingers en giet er een laag aardbeisiroop over. Bedek met een laag crème en versier naar wens met aardbeien in plakjes gesneden, chocoladekrullen, enz.

Indien je kleine verrines gebruikt, maak wat minder aardbeisiroop (of drink de rest gewoon lekker op) en snijd de lange vingers in kleine stukjes. Wissel ook hier de lagen af : crème, lange vingers, aardbeisiroop.

IMG_9371

IMG_9414

Een snel en verfrissend receptje. Enjoy !

Publicité
Publicité
Commentaires
Mijn Algerijnse keuken
Publicité
Archives
Publicité